Lokalpressen uppmärksammar vår jubileumsuppvisning

Nya Wermlandstidninge, 2014-12-08.

Nya Wermlandstidningen, 2014-12-08.

I lördags anordnade vi som bekant vår uppvisning med anledning av vårt 30-årsjubileum. På det stora hela blev det en mycket lyckad tillställning (när vi väl hade kommit in i byggnaden) med många deltagare från både junior- och vuxengruppen, och även många besökare. Det var roligt att det var så många som kom, och något som var extra roligt var att bland besökarna fanns det journalister från både Nya Wermlandstidningen och Värmlands Folkblad.

I måndagsupplagan av papperstidningen publicerade NWT ett reportage om uppvisningen, där man bland annat berättade lite om föreningens historia och verksamhet, men även uppmärksammade vår SM-medaljör Alva Neu.

 

Anders-sensei dömer randori mellan Richard och Perra. Foto: Värmlands Folkblad

Anders-sensei dömer randori mellan Richard och Perra. Foto: Håkan Strandman, Värmlands Folkblad

Två dagar senare publicerade Värmlands Folkblad två separata artiklar. Den första handlade om Alva Neu och hennes deltagande i Svenska Mästerskapen den 15 november tidigare i höst. Artikeln kan man läsa i sin helhet på VF.se.

Den andra artikeln, med rubriken ”Legendaren vill ha uppvisning varje år” handlade om Anders-sensei och hans historia inom Shorinji Kempo. Även denna artikel kan man läsa på VF.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *