Jubileumsuppvisning för alla medlemmar

I år firar Shorinji Kempo Karlstad Shibu sitt 30-årsjubileum, vilket vi bland annat kommer att fira med en uppvisning – en embusai – i Sporthallen Gjutaren lördagen den 6:e december, kl. 14:00 – 16:00.

Tanken är att alla medlemmar, både vuxna och ungdomar som inte har förhinder deltar. Man behöver inte visa upp någon egen embu om man inte vill, men alla närvarande medlemmar deltar i en gemensam uppvisning av kihon (grundträning). Detta fungerar i princip på samma sätt som när vi tränar i dojon. I övrigt så kommer vi att visa upp så många aspekter som möjligt av Shorinji Kempo, både de teoretiska och de praktiska.

Vi börjar med ett genrep i dojon kl. 12:00 till c:a 13:30. Sen förflyttar vi oss till Sporthallen Gjutaren där vi kommer att genomföra uppvisningen. Vi räknar som sagt att alla medlemmar som inte har förhinder kommer att delta, men vi vill att alla svarar på det mail som har skickats ut till alla medlemmar och meddelar om ni kommer eller ej. Har ni inte fått något mail så beror det på att vi har fel epostadress registrerad för er i vårt medlemsregister – skicka i så fall ett mail till christer.enfors@gmail.com så rättar vi till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *