Besök i Skövde

Daniel tränar med Henrik från SkövdeLördagen den 3 december åkte några av oss till Skövde för att träna en hel dag. Det var Anders Pettersson, som i egenskap av att han även är shibu-chō för Skövdeföreningen skulle hålla lite graderingar samt undervisa lite, och ytterligare två medlemmar från föreningen, Daniel Wallberg och Simon Flodin som åkte till Skövde denna decemberlördag.


Vi åkte från Karlstad vid åttatiden på morgonen och var framme i Skövde vid tiotiden. Först var det graderingar för Skövde shibus bangrupp, det var sju barn som graderade till 8 kyū. Sedan var det några graderingar för de i vuxengruppen, Rickard till 3 kyū samt Robert och Henrik till 2 kyū.

Barnen som graderade Henrik och Robert graderade till 2 kyū och Rikard till 3 kyū

Under tiden graderingarna gjordes tränade övriga på sina tekniker. Efter lunchen var det en gemensam träning och Anders gick igenom saker som de i Skövde behöver tänka på framöver i sin träning.

Simon tränar med Robert

Simon tränar med Robert

Daniel tränar med Henrik från Skövde

Daniel tränar med Henrik från Skövde

Vi tränade fram till klockan fyra innan det var dags att ge sig av hemåt. Sammanfattningsvis var det en rolig och givande dag, det är alltid roligt och lärorikt att träna med andra än de man brukar så ett utbyte mellan föreningar är både kul och nyttigt.

Gruppbild på de som var med på dagens träning (förutom Anders som tog bilden)

Gruppbild på de som var med på dagens träning (förutom Anders som tog bilden)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *